گوگل فوتوز امکان کنترل بیشتر کاربران بر آلبوم‌ های اشتراکی را فراهم می ‌آورد

به گزارش و به نقل از اسلش‌ گیر، گوگل فوتوز کاربران را قادر می ‌سازد که آلبوم‌ های ویدئو ها و عکس ‌ها را با دیگران به اشتراک بگذارند، این قابلیت شامل کپی کردن یک لینک و اشتراک‌ گذاری آن با دیگران می ‌شود. گوگل همچنین در حال افزودن توانایی اشتراک گذاری آلبوم ‌ها با افراد دیگر از طریق اکانت ‌های گوگلشان به جای از طریق یک لینک است. گوگل اعلام کرد که از این پس این حالت پیشفرض (دیفالت) خواهد بود

با این تغییر، کاربران گوگل فوتوز بر روی دکمه Share بر روی یک آلبوم ضربه خواهند زد، سپس انتخاب خواهند کرد که دعوت‌ ها را به کدام کاربران گوگل ارسال کنند. بیش از یک فرد از کانتکت ‌های کاربر قابل انتخاب خواهد بود، هر یک از آن ها مستقیما دعوت را به محض ارسال آن دریافت خواهند کرد

برای کانتکت ‌هایی که یک اکانت گوگل ندارند همچنان گزینه کپی کردن لینک اشتراک ‌گذاری مستقیم وجود خواهد داشت، این لینک در یک پیام متنی، ایمیل یا از طریق روش های مشابه قابل ارسال است. گوگل توضیح داده است که این تغییر نهایتا به کاربران کنترل بیشتری بر اینکه چه کسی به آلبوم اشتراک گذاشته شده دسترسی داشته باشد می ‌دهد

گوگل، در بلاگش اعلام کرد که، در چند روز آینده این قابلیت جدید را ارائه خواهد کرد. گوگل توضیح داده است که کاربرانی که لینک ها را به اشتراک می ‌گذارند می ‌توانند هر زمان که مایل باشند قابلیت اشتراک‌گذاری لینک را خاموش کنند، همچنین امکان حذف افراد از آلبوم ‌ها وجود دارد، که باعث حذف هرگونه محتوایی خواهد شد که ممکن است اجازه اشتراک‌ گذاری در آن را پیدا کرده باشند